Beeld © ANP

Ferry Doedens blikt terug op delen naaktbeelden: 'Best naïef'

05 mei 2021 08:14

Ferry Doedens (30) is al maanden in het nieuws vanwege het starten van een OnlyFans-account, waar de voormalige 'GTST'-ster expliciete beelden van zichzelf deelt. In gesprek met 'Nieuwe Revu' blikt Ferry terug op zijn carrièreswitch.

"Wat heb ik gedaan, wat komt er nog aan?"

Ferry zorgde er in eerste instantie voor dat zijn account niet zichtbaar was voor mensen uit Nederland, Duitsland en België, maar toch werd zijn account al vrij snel ontdekt. "Dat was inderdaad best naïef gedacht natuurlijk. Alsof er buiten die drie landen geen Nederlanders op de wereld zijn. En bovendien: ook vanuit Nederland weten de echte fanatiekelingen dat via bijvoorbeeld een VPN-dienst, die je internetverkeer versleutelt en je IP met je fysieke locatie verbergt, echt wel te omzeilen", zegt Ferry in gesprek met Nieuwe Revu.

Daarop probeerde Ferry de naam van zijn account te veranderen, maar inmiddels wisten de media al van zijn carrièremove. Het materiaal op zijn account werd bovendien gedeeld en verspreid, iets waar Ferry best wel over in heeft gezeten. "Door geregeld te blijven sporten, vond ik het makkelijker om de situatie te relativeren. Maar ik ben een heel erge nadenker, dus zodra ik meer vrije tijd heb, ga ik mezelf vragen stellen. Wat heb ik gedaan, wat komt er nog aan, wat doe ik daarna? Dat soort dingen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry Doedens over OnlyFans-serie: 'Zoektocht naar mezelf'

Daarom gaat Ferry sporten op dagen dat hij zich minder goed voelt, zodat hij afleiding heeft. Maar uiteindelijk zijn het toch zijn vrienden die hem het best helpen. "Als ik bel dat ik me slecht voel, heb ik altijd een extra geconcentreerd luisterend oor. Dat voelt fijn, vertrouwd en veilig. Het is ook maar net hoe het weer die dag is."

Ferry kreeg aanvankelijk veel commentaar op zijn nieuwe baan, maar dat interesseert hem inmiddels geen ruk meer. In de video hieronder vertelt hij daar meer over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zó reageerde Ferry Doedens' moeder op zijn OnlyFans-carrière

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!