Mel C, Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton en Geri Halliwell in 'Spice World' Beeld © Columbia Pictures

'Spice Girls komen met vervolg op bioscoopfilm Spice World'

5 mei 2021 15:34

Het lijkt erop dat de Spice Girls het 25-jarige jubileum van hun film 'Spice World' niet zomaar voorbij laten gaan. De kaskraker schitterde in 1997 op het witte doek en om de mijlpaal te vieren zouden Geri Halliwell (48), Mel B (45), Emma Bunton (45), Mel C (47) én Victoria Beckham (47) de pittige pakjes weer uit de kast trekken en een nieuwe film maken, aldus 'The Sun'.

"De voorbereidingen zijn in volle gang"

Als we The Sun mogen geloven, werken de Spice Girls aan een vervolg op hun bioscoopfilm Spice World. Mel B, Mel C, Emma en Geri zouden er helemaal zin in hebben en erop vertrouwen dat Victoria ook van de partij is om het 25-jarig jubileum van de kaskraker te vieren met een nieuwe editie. "De vier oude leden waren al enige tijd aan het nadenken om iets te doen rondom de verjaardag van de film", meldt een bron aan de Britse krant. "Een humoristisch vervolg leek hen wel een leuk idee. (...) De voorbereidingen zijn in volle gang." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spice Girls was niet de 'passie' van Victoria Beckham

Het zou de zoveelste reünie zijn voor de Britse meidengroep. In 2007 deden ze dat voor het eerst met een tournee door het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten. Voor de Olympische Spelen van 2012 herhaalden ze dat tructje eenmalig als 5-ledige groep. Maar tijdens hun hereniging in 2019 liet Victoria het afweten en toerden Mel B, Geri, Mel C en Emma met z'n viertjes door Groot-Brittannië. De Spice Girls zijn één van de meest succesvolle meidengroepen ooit en hebben in totaal zo'n 90 miljoen albums verkocht wereldwijd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mel C. twijfelde over Spice Girls-reünie: niet zeker over rol

Er gaan al langer geruchten dat de dames een hereniging wel zien zitten. Zo zou er ook een tournee aankomen. Mel C vertelt erover in de video hieronder. 

Mel C over Spice Girls-tour mét Victoria Beckham

03:04

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!