Kelly Clarkson en Davina Michelle Beeld © Getty Images/ANP

Kelly Clarkson doet bijzondere cover van Davina Michelle

05 mei 2021 17:30

Davina Michelle (25) heeft een wel heel grote eer gekregen. De Nederlandse zangeres zou zomaar eens een doorbraak in de Verenigde Staten kunnen maken, aangezien Kelly Clarkson (39) háár nummer heeft vertolkt in de 'The Kelly Clarkson Show'.

"Ik kan niet eens praten, ik ben zó blij!"

Kelly is blijkbaar fan van Davina! De American Idol-winnares heeft het nummer 'Liar' gecoverd in haar eigen talkshow. Dat deed ze tijdens het segment 'Kellyoke', een karaoke-item waarin ze liedjes van andere artiesten ten gehore brengt, en koos dit keer voor de single van 'onze' Davina. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle over vrijheid: 'Moet jezelf kunnen zijn'

Davina heeft de cover inmiddels ook gezien, laat ze weten op Instagram Stories. "Oh mijn god, jongens. Ik hoor net dat Kelly Clarkson mijn nummer 'Liar' heeft gecoverd in The Kelly Clarkson Show", vertelt de zangeres in een video op social media. "Ik kan niet eens praten, ik ben zó blij! Heel erg bedankt, Kelly!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle spoorloos bij The Streamers: 'Waar is ze?'

Het zou zomaar kunnen dat Davina binnenkort een nóg groter publiek bereikt. De zangeres wil namelijk wel meedoen aan het Eurovisiesongfestival. Ze vertelt erover in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle spoorloos bij The Streamers: 'Waar is ze?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!