Josh Veldhuizen Beeld © ANP

Wedding bells! Josh Veldhuizen gaat trouwen

06 mei 2021 12:08

Modeontwerpster Josh Veldhuizen (34) schrijdt in de nabije toekomst naar het altaar! Ze vertelt op Instagram dat ze verloofd is met Nick Amann. De twee zijn al zes jaar samen en hebben een dochtertje, Alexis.

"Ik ben dolgelukkig"

'Ik heb ja gezegd!' vertelt Josh vol trots op Instagram. 'Ik ben dolgelukkig dat ik je eindelijk mijn verloofde kan noemen, totdat ik je officieel mijn echtgenoot kan noemen.' De modeontwerpster is omvergeblazen door het aanzoek én de ring die Nick 'samen met de kids' voor haar heeft ontworpen. 'Het betekent alles voor me dat zij er onderdeel van zijn geweest.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Josh Veldhuizen geeft update over symptomen bij haar gezin

Josh sluit het verlovingsbericht af met een ode aan Nick. 'Ik hou van je. Je hebt me de afgelopen zes jaar het gelukkigste vriendinnetje en bonusmama gemaakt, maar ook moeder de afgelopen twee en een half jaar. En nu ben ik je verloofde tot we ons jawoord geven'. Josh is al jaren een bekend gezicht door het programma Modemeisjes met een missie, dat in 2011 op de buis kwam. Ook met haar modelabel Josh V. weet ze veel succes te boeken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Josh Veldhuizen openhartig over horrorbevalling

Het is een pittig jaar geweest voor Josh en haar gezin. Zowel zij als haar vriend kreeg corona. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!