Annick Boer in Beau Beeld © BEAU/RTL

Annick Boer beleefde steamy saunasessie met George Clooney

07 mei 2021 11:11

Samen met George Clooney (60) in een sauna, wie droomt er niet van? Geluksvogel Annick Boer (50) kan erover meepraten, zo vertelde de cabaretière gisteravond in 'Beau'.

"Toen heb ik alles uitgegooid en een handdoekje omgedaan en toen ben ik in de sauna gaan zitten"

Toen in 2004 de cast van Ocean's Twelve naar Amsterdam afreisde voor de opnames van de film, was Nederland in rep en roer. Iedereen wilde wel een glimp opvangen van George Clooney of Brad Pitt. Zo ook Annick Boer. Ze kwam er al vrij snel achter dat de heren in het Amstel Hotel logeerden en wat wilde het toeval: zij sportte in dit hotel.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

George Clooney is vandaag 60 en dat vindt ie maar 'confronterend'

Dag in dag uit trok ze haar sportoutfit aan in de hoop George Clooney tegen het lijf te lopen. Dat bleek nog een hele opgave: telkens als ze in het hotel aankwam, kreeg ze te horen dat de acteur net weg was. Dat de aanhouder wint, blijkt maar uit het feit dat het haar op een gegeven moment toch lukte. "Ik was weer aan het sporten en toen zag ik ineens van die heel dikke mannen met van die oortjes. Toen dacht ik: hij is er."

George Clooney

Ze vroeg een beetje rond en iemand vertelde haar dat George in de sauna zat. "Toen heb ik alles uitgegooid en een handdoekje omgedaan en toen ben ik in de sauna gaan zitten." Daar zat ze dan, samen met George Clooney. Ze kon haar grote glimlach niet onderdrukken. "Ik probeerde ’m wel terug te drukken, maar dat ging niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

George Clooney stelt Bridget Maasland ongewone vraag

Er werden ook nog wat woorden gewisseld. "Op een gegeven moment zei hij tegen mij: 'Kan ik wat water op de kolen doen?'" Ze stemde daarmee in en kon niet geloven dat ze ook nog met hem gepraat had. Ze besloot de sauna toch maar weer te verlaten. "Ik dacht: hij zit hier ook voor zijn rust. Dus ik zei: 'It's too hot for me.' Dat vond ik zelf heel goed. En toen kwam hij eruit en zei hij met die slaapkamerogen: 'It's too hot for me too.'"

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!