Prince Charming Beeld © Videoland/Michael Dijkstra

Prince Charming-koppel heeft hun relatie verbroken

07 mei 2021 14:18

Het klonk zo romantisch: op liefdesavontuur in Bella Italia voor het programma 'Prince Charming'. Veel mannen vlogen weer single naar huis, maar toch sprong de vonk over tussen Joep en Vince nadat ze door Marvin werden afgewezen. Helaas voor het koppel hield de relatie geen stand.

"We hebben zeker nog een goede band en spreken en zien elkaar dan ook nog regelmatig"

Volgens de website Love Reality is het over en uit tussen de twee Prince Charming-kandidaten. Het is Vince die onlangs in een vragenuurtje het nieuws bekendmaakt. "Joep en ik hebben een tijdje geleden besloten dat het beter was om verder te gaan als goede vrienden. We hebben zeker nog een goede band en spreken en zien elkaar dan ook nog regelmatig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Prince Charming-kandidaten hebben elkaar helemaal ontdekt

Na de finale van Prince Charming liet Joep het volgende weten in een reactie aan RTL Boulevard: "Vince en ik zijn exclusief naar elkaar en hebben een leuke tijd samen tijdens corona: veel film kijken, lekker koken en spelletjesavonden. Het label relatie vinden we nog wat te pril. We zijn niet echt van de labels, buiten kleding om." Zo te horen houden ze het voorlopig toch maar bij hun designerkleding. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sezer blokkeert Prince Charming-rivaal Alastair uit zijn leven

Met tortelduifjes Marvin en Ferdi gaat het trouwens voorspoedig. De mannen wonen samen in Groningen en hebben het zelfs al over trouwen. Het laatste nieuws over de mannen lees je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!