Beeld © RTL

Prince Charming adviseert Bachelor Tony: 'Houd een open blik'

08 mei 2021 08:44

Tony Junior (31) is inmiddels in het buitenland om de opnames van het programma 'De Bachelor' op te nemen, waarin hij op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Iemand die dat proces al eens doorliep is Marvin Wijnans (30), bekend van 'Prince Charming'. En Prince Charming heeft wel wat tips voor De Bachelor.

"Sommige mensen kunnen je verrassen"

En dat Marvin een goede raadgever is kunnen we wel zeggen, gezien zijn succesvolle liefdesavontuur - weliswaar met een omweg - dat op Videoland te volgen was. "Het grootste geheim, wellicht cliché", begint Marvin te vertellen, "is toch dat je naar je gevoel moet luisteren." Zelf luisterde Marvin tot het einde naar zijn eerste gevoel. "De mannen die overbleven, vond ik direct al het leukst." Tegelijkertijd vindt Marvin wel dat je iedereen een eerlijke kans moet geven. "Sommige mensen kunnen je verrassen, dus ga met een open blik ieder gesprek in, met iedereen."

Ook drukt Marvin Tony op het hart om 'er vol in te gaan'. "Je hebt zo kort de tijd om de anderen te leren kennen, dus je moet er echt met twee gestrekte benen in en niet bang zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit zijn de bekende exen van De Bachelor Tony Junior

Iets waar Marvin voor wil waarschuwen is het mogelijk verschillende gedrag van mensen wanneer de camera's er wel en niet zijn. "Als mensen anders zijn als de camera's weg zijn, weet je dat ze een show opvoeren." Dat herkende Marvin uit zijn deelname aan Prince Charming. "Er waren zeker een aantal jongens die anders waren zodra de camera's er even niet waren." 

En wat is dan absoluut géén aanrader? "Je direct blindstaren op één iemand", vertelt Marvin. "Dat is niet eerlijk tegenover de rest, maar ook niet tegenover jezelf. Je hebt juist de kans om veel mensen te leren kennen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tony Junior begonnen aan zijn Bachelor-avontuur

Vlak voordat Tony naar het buitenland vertrok, kreeg hij nog advies van die andere persoon die ook hetzelfde proces heeft doorlopen: Gaby Blaaser. Zij was namelijk de begeerde vrijgezelle dame in De Bachelorette. In de video hieronder zie je wel advies zij aan Tony geeft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!