Beeld © ANP

André haalde verhaal bij moeder Rachel na sneer aan Roxeanne

08 mei 2021 09:10

Dat het niet zo lekker botert tussen Rachel Hazes (51) en haar dochter Roxeanne (28) is inmiddels een publiek geheim. Laatst sneerde moeder Rachel volledig onverwacht, onder een Instagram-post van ex-schoondochter Monique, naar haar dochter Roxeanne. Veel mensen spraken er schande van. Zoon André besloot verhaal te halen bij zijn moeder. En wat ze vertelde, vertelt de zanger in de 'Shownieuws podcast'.

"Ik denk dat ze het allebei ook heel erg vinden"

Roxeanne reageerde onder een foto op Instagram die Monique had gedeeld. Daarop was de hond van Monique te zien, die twee jaar oud werd. 'Fenders vriendje! Gefeliciteerd!' reageerde Roxeanne daarop. Vervolgens reageerde Rachel daar weer op: 'Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…' Veel mensen namen het op voor Roxeanne.

André, die beter contact heeft met zijn moeder, besloot verhaal te halen. "Ik belde haar op met de vraag: 'Wat is dit dan?'" begint André te vertellen. "Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan mijn moeder en ik ooit hebben gehad. En ik heb haar ook vier jaar niet gesproken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes heeft Sarah van Soelen al ontmoet: 'Helemaal leuk'

Toen André zijn moeder vroeg waarom ze die reactie plaatste, kreeg hij maar één antwoord. "Ze zei: 'Dan kunnen mensen zich alvast voorbereiden op mijn boek.'" Ondanks die uitspraak denkt André niet dat het eventuele boek van Rachel tot een grote oorlog met Roxeanne leidt. "Ze hebben een ding. Ik vind dat heel erg. En ik denk dat ze het allebei ook heel erg vinden en vooral mijn moeder."

"Mijn moeder is voor de mensen heel hard en knettergek, maar ik weet zeker dat als je dit meemaakt met je kind. Dit is echt ontzettend zuur." André heeft inmiddels wel weer contact met Roxeanne. "Ik hou van m'n zus en ik ben blij met het contact dat we hebben. Maar m'n moeder heeft wel bepaalde standpunten. Ik weet het ook niet. En ik weet ook niet wat er in dat boek komt. Daar ben ik ook een beetje bezorgd om."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André Hazes en Sarah van Soelen genieten van eerste liefdestrip

Alle heisa rondom Rachel en Roxeanne zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!