Meghan Markle Beeld © ANP

Meghan Markle: 'Focus op geluk is cruciaal bij coronaherstel'

9 mei 2021 10:48

Tijdens het vooraf opgenomen benefietconcert VAX Live, waarbij regeringsleiders werden opgeroepen geld of coronavaccins te doneren aan arme landen, heeft ook Meghan Markle (39) haar opwachting gemaakt. De hertogin van Sussex, die momenteel hoogzwanger is, verscheen virtueel op het scherm om de kijkers thuis toe te spreken.

"Het is cruciaal dat ons herstel zich focust op de gezondheid, veiligheid en het geluk van iedereen"

"Dit jaar werd gekenmerkt door gemeenschappen die samenkwamen en onvermoeid en als helden Covid-19 aanpakten. We zijn hier allemaal samen op een moment waarop de weg voor ons makkelijker wordt, maar het is aan ieder van ons om onze weg vooruit te vinden", aldus Meghan.

Haar echtgenoot prins Harry was in levende lijve aanwezig bij het concert. Hij zei daar onder meer dat het coronavaccin voor iedereen ter wereld toegankelijk moet zijn. Meghan sloot zich daarbij aan. "Het is cruciaal dat ons herstel zich focust op de gezondheid, veiligheid en het geluk van iedereen. In het bijzonder vrouwen die onevenredig zijn getroffen door deze pandemie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Docuserie van prins Harry en Oprah verschijnt deze maand

Het concert VAX Live: The Concert to Reunite the World werd afgelopen week al opgenomen en was zaterdagavond via YouTube en op Amerikaanse tv-zenders te volgen. De show werd gepresenteerd door Selena Gomez en bevatte optredens van onder anderen Jennifer Lopez, H.E.R en Dave Grohl.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan delen glimp van hun jarige zoon Archie

Het duurt niet meer lang tot Harry en Meghan hun tweede spruit verwelkomen. De Britten zijn al volop aan het speculeren over de naam van het meisje:

Britten speculeren volop over naam dochtertje Meghan Markle

04:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!