Carlo Boszhard Irene Moors Beeld © ANP

Irene Moors over carrière: 'Ik durf meer dankzij Carlo'

9 mei 2021 14:19

Met dank aan haar tv-maatje Carlo Boszhard (51) heeft Irene Moors (53) naar eigen zeggen veel meer durven doen dan ze misschien zelf had gedaan. Dat vertelt de presentatrice aan dj Lex Gaarthuis (37) in de podcast van het Radioprogramma 'De 10 Van'.

"Carlo heeft me gemotiveerd om dit soort dingen wel te doen"

Eén van die dingen was bijvoorbeeld auditie doen voor een musical. "Ik heb wel de ambitie gehad om iets bij musical te gaan doen. Carlo deed dat ook, hij was herbergier in Les Miserables en ze vroegen of ik dan de herbergiersvrouw wilde zijn. Dus ik auditie doen en dat was allemaal heel spannend", vertelt Irene.

Helaas kwam ze niet door de auditieronde heen en werd ze ook voor andere musicals afgewezen. Toch heeft de presentatrice er wel wat aan gehad. "Ik vond het superleuk om te doen, maar ik vond het ook helemaal niet gek dat dat niet doorging, al moedigde Carlo het wel aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter R. de Vries onthult opmerkelijk weetje over Carlo Boszhard

"Carlo heeft me sowieso gemotiveerd om dit soort dingen wel te doen", vervolgt ze. "Vanaf Telekids met Pittige Tijden, dat vond ik een heel slecht idee want we gingen de best lopende en meest populaire soap van Nederland (Goede tijden, slechte tijden, red.) belachelijk maken. Dat heb ik echt gewoon gedaan omdat hij dat door heeft gezet en dat werd natuurlijk een klapper. Daarna ben ik wel meer dingen gaan durven. Ik durf veel meer dingen dankzij hem."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Irene Moors voelde zich gepasseerd door Carlo Boszhard

Carlo en Irene hebben tv-geschiedenis geschreven met 10 jaar Telekids en Irene heeft er een hele zolder aan herinneringen aan overgehouden, bekijk je in onderstaande video.

Carlo en Irene vieren Telekids-jubileum

03:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!