Andre Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP / Instagram @sarahvansoelen

André Hazes vergelijkt Sarah van Soelen met 78-jarige BN'er

10 mei 2021 11:46

André Hazes (27) en zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen (25) krijgen maar geen genoeg van elkaar. De twee plaatsen vrijwel dagelijks zoete foto's of video's van elkaar. Maar nu heeft André wel een heel aparte vergelijking gemaakt...

"Met Adriaan op pad"

De zanger schrijft bij onderstaande foto in zijn Instagram Stories: 'Met Adriaan (van Bassie, red.) op pad.' Vervolgens deelt hij een foto waarbij hij Sarah naast de bekende 78-jarige acrobaat zet. De vergelijking lijkt vooral te zijn gemaakt op basis van de kleding van zijn nieuwe vriendin. Zij en Adriaan dragen allebei een blauwe blouse met ruches.

André Hazes en Sarah van Soelen
André Hazes en Sarah van Soelen
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes maakt indruk met flink in grootte toegenomen biceps

Onlangs genoten de twee nog van een romantische liefdestrip op het Spaanse eiland Ibiza. Daar deelden ze ook volop kleffe foto's van elkaar. 

André bevestigde begin april min of meer dat Sarah zijn nieuwe liefde is. Schoorvoetend gaf hij aan tafel bij Beau toe dat hij gek op haar is. "Ja... ja... nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja", antwoordde André, die ook vond dat hij eigenlijk al te veel had gezegd. "Maar ik ben ook geen leugenaar." Inmiddels is het dikke mik tussen de twee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes brengt fans aan het huilen met nummer voor zijn zoon

André Hazes heeft een nieuwe vriendin: 'Ik heb nu al te veel gezegd'

02:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!