Gwyneth Paltrow Beeld © Getty Images

Gwyneth Paltrow dronk liters in lockdown: 'Ging volledig van de rails'

10 mei 2021 13:14

Iedereen verveelde zich de klaplazarus tijdens de lockdown, maar Gwyneth Paltrow (48) wist helemaal niet meer waar ze het zoeken moest. Gevolg? De actrice greep regelmatig, zeven dagen in de week, naar de fles. "Toen begon ik toch te denken: dit is echt ongezond, hoor", vertelt ze in een interview met 'The Mirror'.

"Achteraf dacht ik: wie doet zoiets nu? Dit is echt niet goed"

De actrice en vaginakaars-ondernemer is niet trots op de ongezonde gewoonte die ze door corona heeft ontwikkeld, zegt ze in een interview met The Mirror. "Ik dronk zeven dagen per week meerdere glazen sterke drank. Achteraf dacht ik: wie doet zoiets nu? Dit is echt niet goed." Ze geeft de schuld aan een eigen cocktail die ze heeft ontwikkeld: de Buster Paltrow. "Vernoemd naar mijn opa, die ook graag whisky dronk. Ik mengde een heerlijke quinoa whisky uit Tennessee met wat maple syrup en citroensap. Stoppen na eentje is erg moeilijk, want dit is zo lekker!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter maakt Gwyneth Paltrow belachelijk om vagina-kaarsen

Ze gaat verder: "Maar op den duur dronk ik zeven dagen per week meerdere glazen sterke drank. Toen begon ik toch te denken: dit is echt ongezond, hoor. Ik ben volledig van de rails gegaan. Ik was nooit echt héél dronken, maar toch..." Bovendien krijgt ze wanneer ze drinkt weer zin in sigaretten. "Ook al ben ik gestopt met roken, wanneer ik alcohol drink mis ik het wel." Inmiddels is ze blij dat er weer wat versoepeld wordt: "Zo kan ik me weer focussen op een gezonde levensstijl."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow had scheiding met Chris Martin niet verwacht

Gwyneth ontwikkelde de inmiddels welbekende vaginakaars, en daar was onze Maxim Hartman uiteraard bijzonder nieuwsgierig naar. In onderstaande video zie je z'n goudeerlijke recensie. 

Dit is Maxims ongefilterde recensie van de vaginakaars

05:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow dook onder na Oscar-winst: 'Gênant dat ik won'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!