Beeld © ANP

Zangeres Shary-An moeder geworden: 'We genieten onwijs'

11 mei 2021 09:46

Zangeres Shary-An Nivillac (28) deelt vrolijk nieuws op social media. Ze is moeder geworden van haar eerste kindje. Ze stelt haar dochter Billie vol trots voor aan de wereld.

"Dat wij nu voor altijd verbonden zijn en ik er altijd voor je zal zijn, daar is geen twijfel over mogelijk"

Nena, de verloofde van Shary-An, is op 6 mei om 3.17 uur bevallen van hun dochter. 'Onze dochter Billie kwam als een raket ter wereld', laat de zangeres weten. 'Dat wij nu voor altijd verbonden zijn en ik er altijd voor je zal zijn, daar is geen twijfel over mogelijk.' Bij de tekst deelt ze een foto waarop de kersverse moeders stralend poseren met de kleine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Shary-An is verloofd met haar vriendin

Shary-An is maar wat trots op Nena. 'Mijn lieve, knappe en vooral sterke vrouw heeft dit wondertje met veel power en zelfvertrouwen bij ons thuis op de wereld gezet. Wij genieten nu al zo onwijs van ons gezinnetje.' Claudia de Breij, met wie Shary-An een nummer heeft gemaakt, reageert als één van de eersten op het babynieuws. 'Jaaaaaaaa! Billie', schrijft ze. 'Zo zit je nog met de dikke buik in de coulissen in Carré terwijl je geliefde op het podium staat, een paar uur later waren jullie moeders! Zo mooi! Alle liefde voor jullie drieën.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shary-An slaat nieuw pad in met Nederlandstalig nummer

Vlak na de zwangerschapsaankondiging sprak Shary-An met RTL Boulevard. Ze vertelde vol trots over het aanstaande moederschap en hoe de zwangerschap tot dusver verliep.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!