Beeld © ANP

Burgemeester Aboutaleb dansend te zien in video voor songfestival

11 mei 2021 09:26

Ook burgemeester Aboutaleb (59) en de Rotterdamse wethouders kunnen niet wachten op het Eurovisie Songfestival. In een video van de gemeente is te zien hoe de burgemeester en wethouders in het kader van de campagne Rotterdam. #SWINGALONG vrolijk dansen op de songfestivalmuziek.

Met de actie wil de gemeente zoveel mogelijk mensen samenbrengen in de aanloop naar het muziekfestijn. In de dagen rondom het Eurovisie Songfestival worden dansende fans van over de hele wereld levensgroot geprojecteerd op het World Port Building, een gebouw van 124 meter hoog aan de Wilhelminapier in Rotterdam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coronabubbel rond songfestival werkt: 'Dit is fantastisch'

Ook doen verschillende bekende Nederlanders mee aan de campagne, waaronder de Rotterdamse groep De Likt en dj David Vunk. Iedereen over de hele wereld wordt opgeroepen ook een dansvideo in te sturen.

Het Eurovisie Songfestival is dit jaar van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei in Rotterdam Ahoy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw 'heel trots' dat songfestival in Rotterdam is

Mensen met een te hoog BMI zijn niet welkom op het Eurovisiesongfestival in Nederland, omdat dat volgens de richtlijnen van FieldLab-experimenten niet verantwoord is. BBB-politica Caroline van der Plas is daar woedend over. Minister Hugo de Jonge reageert.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!