Adele Beeld © Getty Images

Vader Adele overlijdt op 57-jarige leeftijd, ruzie nooit uitgepraat

11 mei 2021 11:17

Het is ongetwijfeld een zware tijd voor Adele (33). Mark Evans, de vader van de zangeres, is op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dit meldt 'The Sun'. Vader en dochter bleven tot zijn dood gebrouilleerd.

"Hij hoopte altijd dat het goed zou komen met Adele, maar het bleef tot het einde bitter"

"Marks familie is van streek door zijn overlijden", meldt een bron aan de Britse krant. "Hij hoopte altijd dat het goed zou komen met Adele, maar het bleef tot het einde bitter." Mark verliet zijn gezin toen Adele nog maar drie jaar oud was.

"Ik was een rotte vader in een tijd dat ze me echt nodig had", zei Mark jaren geleden in een interview met The Sun. "Ik dronk iedere dag twee liter wodka en zeven of acht biertjes. Ik heb drie jaar zo gedronken. God mag weten hoe ik dat heb overleefd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scheiding Adele na twee jaar gesteggel eindelijk rond

Hoewel hij zich schaamde voor zijn staat, was het kwaad al geschied. Dat hij vervolgens publiekelijk sprak over hun verbitterde band, hielp niet. In haar Grammy-speech in 2017 haalde Adele op haar beurt vilein uit naar haar vader, die in de twee jaar daarvoor beweerde dat het weer koek en ei was tussen hen.

"Ik dank mijn manager. Mijn comeback was volledig door hem bedacht. (...) We zijn al tien jaar samen en ik hou van je alsof je mijn vader bent. Ik hou zoveel van je." Vervolgens verbeterde ze zichzelf. "Ik hou niet van mijn vader, dat is het ding. Dat zegt niet veel. Ik hou van je zoals ik van mijn vader zóú houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beste vriend Adele: 'Gewichtsverlies doet niets af aan haar stem'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!