Katja Schuurman Beeld © ANP

Katja Schuurman geeft babykleertjes tweede leven: 'Wat cute!'

11 mei 2021 19:14

Vintage kleding is nog altijd een hot item, en ook Katja Schuurman (46) doet mee aan de trend. Via social media laat de presentatrice weten haar eigen babykleertjes van zolder te hebben gehaald en bij dochtertje Coco Loulou te hebben aangetrokken. Natuurlijk is alles - lucky us! - vastgelegd voor het nageslacht en gedeeld op Instagram.

"Zo moeder zo dochter"

'Zo moeder zo dochter', schrijft Katja bij een tweeluik van zichzelf en haar jongste dochtertje Coco Loulou. De gelijkenis is treffend en daarom nemen we je het niet kwalijk als je niet meteen ziet wie wie is. Daarom: op links is Katja te zien, rechts een meer recente foto van haar kleine meisje. 

Op alle twee de kiekjes kijken de kindjes recht in de camera met grote ogen. Het enige verschil dat we kunnen ontdekken is dat Coco Loulou een grijs truitje aan heeft, terwijl haar moeder al die jaren terug gefotografeerd werd met een wit exemplaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emotionele Katja Schuurman zet jarige dochter in het zonnetje

De post kan op veel liefde van haar ruim 413k Instagram-volgers rekenen en ook veel bekende collega’s laten weten hoe schattig de foto’s zijn. 'Wat een cute kindje', laat Justine Marcella onder de post weten. Ook Igone de Jongh en Ellemieke Vermolen laten een reactie achter.

Afgelopen zomer beviel Katja van haar tweede dochtertje. Het is haar eerste kindje samen met man Freek van Noortwijk. De bevalling was bepaald geen pretje, zo vertelde ze eerder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman over ophef Goed Fout: 'Tekenend voor deze tijd'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!