Madonna en Lourdes Beeld © ANP

Dochter Madonna volgt moeder op en post gewaagd plaatje

11 mei 2021 20:53

De appel valt niet ver van de boom als het Madonna (62) en haar dochter Lourdes (24) betreft. De 24-jarige is namelijk het gezicht van een nieuwe modecampagne en de plaatjes liegen er niet om. Ze zijn nogal... in your face.

Op de niets onthullende foto, die de zangeres op Instagram deelt, zit ze met haar achterwerk richting de camera gedraaid en op een ander ligt ze in een zwoele houding op bed. Ook is ze te zien met een blonde pruik. Kortom, net als haar moeder draait Lourdes haar hand niet om voor een kleine transformatie of extravagante look. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Video: Madonna's dochter Lourdes maakt debuut als model

Het is niet voor het eerst dat Lourdes gezicht is van een campagne. Zo was ze dit al eerder voor Juicy Couture, Stella McCartney en Marc Jacobs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Madonna maakt haar opwachting in nieuwe videoclip Snoop Dogg

Lourdes' moeder staat al jaren bekend om haar jeugdige uiterlijk, en de zangeres doet er werkelijk alles aan om relevant te blijven. Botox, fillers, make-up... Ze lijkt het elixer gevonden te hebben. Al lijkt dat middeltje inmiddels wel écht op. Haar strakke huidje lijkt als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen, zie je in onderstaande video. Fans kunnen het nauwelijks bevatten. 

Fans compleet in shock door nieuwe look Madonna

03:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Songfestivalbaas vond pauze-act Madonna veel te lang duren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!