Rob Kemps en Sander Lantinga Beeld © Talpa, William Rutten / ANP

Rob Kemps vervangt Sander Lantinga tijdelijk op Radio 538

12 mei 2021 16:52

Sander Lantinga (44) staat zijn microfoon bij Radio 538 tijdelijk af aan Rob Kemps (35). Volgende week is Sander commentator tijdens het Eurovisiesongfestival en vervangt Rob hem in het middaguur, naast Coen Swijnenberg (41). Voor de Snollebollekes-zanger is het 'een enorme eer'.

"Nondeju, het wordt één groot feest!"

Rob ziet het helemaal zitten om volgende week, maandag 17 mei tot donderdag 20 mei, op de radio te horen te zijn. "Dat ik als vriend van de show door Coen en Sander ben gevraagd om tijdelijk naast Coen achter de microfoon plaats te nemen, vind ik een eer. Nondeju, het wordt één groot feest!" Ook Coen is blij. "Het zijn grote schoenen om te vullen, maat 47.5 om precies te zijn, maar dat is met Rob snel gevuld", zegt Coen erover. "Heel blij dat hij samen met mij een feestje wil bouwen."

En uiteraard kan ook Sander het niet laten iets over zijn vervanger te zeggen: "Ik was even bang dat ze een goede vervanger zouden vinden...maar gelukkig is het Rob Kemps geworden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk vormen nieuw tv-duo

Coen is een tijdje uit de running geweest in de Coen en Sander Show. Hij zat thuis met een burn-out, maar maakte na enige tijd zijn terugkeer bekend. Dat zie je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog één keer genieten: Sander Lantinga's beste Love Island-quotes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!