Thierry Baudet Beeld © ANP

Thierry Baudet negeert Mark Rutte en bezoekt illegaal sportschool

12 mei 2021 17:39

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet (38) bezoekt een illegale sportschool. Dat vertelt hij in de podcast 'Over Routines' van Arie Boomsma (47), die net online verschenen is. Het gesprek tussen de twee mannen werd al voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart opgenomen, terwijl de politicus campagne voerde.

"Ik ben nu een tijdje niet geweest, maar ik ga morgen weer"

Thierry zegt dat hij naar de illegale sportschool gaat om er goed uit te blijven zien. "Ik ben nu een tijdje niet geweest, maar ik ga morgen weer", zegt de FVD-leider in de podcast. Arie Boomsma vraagt niet verder na deze bekentenis van Baudet en bekritiseert zijn gesprekspartner niet. Sportscholen zijn al maandenlang gesloten vanwege de coronalockdown. Arie zelf heeft kritiek geuit op dit besluit, hij bezit ook sportscholen.

Arie Boomsma: 'Beweging zorgt dat we gezond blijven'

05:42

De twee mannen schreven in het verleden samen boeken. Arie vertelt voorafgaand aan het gesprek dat zij altijd vrienden zijn gebleven "hoewel we totaal verschillend over de wereld denken. Hoe lang houdt vriendschap stand als je mensen heel erg ziet veranderen?"

In de podcast noemt Baudet verder debatten in de Tweede Kamer 'een treurig gebeuren'. "Je ziet mensen een show opvoeren terwijl ze weten dat dat toch geen effect gaat hebben".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thierry Baudet betaalt coronaboete Urk met plezier: '100% waard'

De FVD-leider zei woensdag in het debat in de Kamer dat hij onlangs een paar dagen ziek was maar geen coronatest heeft gedaan. Thierry noemt corona consequent een griep.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!