Kourtney Kardashian Beeld © ANP

Kourtney Kardashian heeft liefde voor Travis Barker vereeuwigd

13 mei 2021 09:22

Kourtney Kardashian (42) heeft een tattoo gezet bij haar vriend Travis Barker (45). De realityster heeft zelf de woorden 'I Love You' op de binnenkant van de arm van de Blink 182-drummer getatoeëerd.

"Een vrouw met vele talenten"

Kourtney deelde op Instagram foto's en video's van haar kunstwerk. Travis is blij met het eindresultaat. 'Een vrouw met vele talenten', reageerde hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kourtney Kardashian datet met rocker Travis Barker'

Voor de drummer is het de tweede tatoeage van zijn vriendin. Travis, die helemaal onder de tattoos zit, liet onlangs al haar naam op zijn borst vereeuwigen. Ook zou het plaatje van Audrey Hepburn een eerbetoon zijn aan Kourtney. De actrice is namelijk een van haar idolen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian verklaart de liefde aan Travis Barker

De 41-jarige realityster bevestigde in februari dat ze een relatie heeft met de 45-jarige rocker. De twee, die al jaren goed bevriend zijn, zijn volgens ingewijden sinds januari een stelletje.

Kardashian was jaren samen met Scott Disick, de vader van haar drie kinderen. De rockster was eerder getrouwd met Shanna Moakler en Melissa Kennedy. Met Shanna heeft hij twee kinderen: zoon Landon en dochter Alabama.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scott smeekt Kourtney Kardashian: 'Ik wil oud met je worden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!