Dave Roelvink Beeld © ANP

Dave Roelvink loopt stad en land af voor brievenbus: 'Krankzinnig'

13 mei 2021 15:16

'Even' een brief op de post doen gaat niet op voor Dave Roelvink. De 27-jarige heeft donderdag heel Amsterdam doorkruist voordat hij eindelijk de taak volbracht. 'Lange leve de mail', geint hij dan ook op Instagram Stories, waar zijn volgers zijn geraas kunnen volgen.

"Gap, ik zweer het je: niet te vinden"

Aan de hand van meerdere stories deelt Dave zijn frustraties. "Ik ben toch altijd heel ouderwets ingesteld en gek op ouderwetse dingen, maar een brief op de post doen? Ik ben al vanaf 8.00 uur bezig", deelt hij met zijn ruim 630k volgers. "Adressen, postbussen, postzegel halen, een pen had ik niet, een envelop had ik niet. Nu ben ik de hele focking stad aan het doorlopen voor zo’n postding... box. Drama!" Tja, het leven van een postbode gaat niet over rozen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink baalt van slecht weer: 'Eén dag terras gehad...'

"Gap, ik zweer het je: niet te vinden. Waar staat zo'n ding? Ik word helemaal krankzinnig", raast hij nog even door. Inmiddels tikt de tijd gewoon door, en na een onsuccesvolle zoektocht door de hoofdstad besluit de Roelvink-telg het op te geven. Eenmaal thuis krijgt hij echter een tip van een volger die vertelt dat hij praktisch met zijn neus op een brievenbus woont. Dus trekt Dave de stoute schoenen weer aan en trekt erop uit. "Ik ga even opladen en dan gaan we weer op pad", aldus de 27-jarige.

En met succes, want het duurt niet lang voordat zijn volgers, die de situatie nauwlettend in de gaten houden, het oranje voorwerp zien verschijnen op Instagram. "Kijk eens wat we daar hebben", aldus een triomfantelijke Dave. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink geniet van avondje alleen en volgt 'aardbeiendieet'

Dave maakte onlangs bekend voor de eerste keer vader te worden. Aan RTL Boulevard vertelt de realityster dat hij en zijn vriendin al een aantal namen hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dries Roelvink schrijft eigen biografie: 'Nooit echt leren typen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!