Beeld © ANP

Patty Brard wil serie over eigen leven: 'Al mee bezig'

13 mei 2021 15:09

Patty Brard (66) zit niet stil. De presentatrice is nog tot 2023 onder de pannen bij Talpa, maar heeft ook al nagedacht over de tijd daarna. Dat vertelt ze in de podcast van 'Shownieuws'. Zo zou ze een serie over haar eigen, bewogen leven wel zien zitten en daar zou zelfs vanuit andere hoeken al interesse voor zijn.

"Ze had een heel mooi idee"

Want 'een bewogen leven' is geen understatement als het Patty betreft. Van huwelijken tot familiedrama's en ook nog eens een faillissement terwijl heel Nederland meekijkt: een hoop ups en downs hebben de revue gepasseerd. In haar biografie kon menig fan er al tot in detail over lezen, maar daar houdt het voor de presentatrice nog niet bij op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard en Kim Kötter gaan weer tienermoeders helpen

"Mijn leven is natuurlijk niet gestopt bij dat boek", zegt ze in de podcast. "Dat is nog wel een stukje verder gegaan en er zit nog wel een laagje of tien onder. Daar ben ik wel mee aan de slag aan het gaan." Zo vertelt ze dat er een mooie serie in zit en dat er ook al interesse is vanuit de Gooische Vrouwen-regisseur Will Koopman. "Ze had een heel mooi idee, dus daar zijn we ook nog mee aan het werk. Er gebeurt echt zo ontzettend veel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard laat 'vreselijk lelijke' knobbels op haar voeten weghalen

Als iemand een turbulent jaar achter de rug heeft, is het Patty wel. Ze bracht de autobiografie uit, kreeg weer contact met haar moeder en dochter én ging recentelijk onder het mes. En alsof dat nog niet genoeg is, bracht ze als klap op de vuurpijl haar eerste kinderboek uit. Ze vertelt erover in onderstaande video.

Patty Brard over slepende ruzie met zus: komt nooit meer goed

03:27

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!