Fien Vermeulen Beeld © ANP

Fien Vermeulen deelt lofzang volwassen zijn: 'Zo gek nog niet'

13 mei 2021 16:22

Een prima Hemelvaartsdag voor Fien Vermeulen (29). De nieuwslezeres van Qmusic schrijft op Instagram een ode aan haar inmiddels volwassen leven, dat ze toch best wel op de rit heeft.

"Ik heb opeens zo'n gevoel van: het loopt gewoon allemaal wel"

Bij de foto waarop ze duidelijk een geluksmomentje heeft schrijft ze dat ze een goeie dag heeft. Niet alleen heeft ze een nieuwe wandelroute ontdekt en met een dierbare vriendin gebeld, ook is ze in haar hum door haar collega's op kantoor. 'Ik heb opeens zo'n gevoel van: het loopt gewoon allemaal wel. Huis, baan, fijne mensen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fien Vermeulen: '8 jaar geleden planden we nog mijn begrafenis'

'Gek, volwassen worden is zo vaak niet hoe ik het me voorstelde en soms heb ik het gevoel dat we het met zijn allen spelen. Wat is nou volwassen?', gaat ze verder. 'En toch ben ik het denk ik wel echt aan het worden. Het beste eraan vind ik dat alles erbij past - van het maar wat aanrommelen en het uitvinden van elke nieuwe stap tot het zo vaak een potje maken van alles en zelf weten of chips je avondeten wordt of niet. Ik vind het zo gek nog niet', sluit ze af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fien Vermeulen wordt wakker in nieuw huis: 'Nog even wennen'

Op haar 21e werd Fien ziek en ging ze in behandeling voor lymfeklierkanker. Haar persoonlijke verhaal over de rollercoaster waar ze in belandt beschrijft ze in haar boek Het Regent Zonnestralen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!