Bridget Maasland Beeld © ANP

Bridget Maasland over botoxgebruik: 'Spuit er zeker wel wat in'

13 mei 2021 17:54

In de nieuwste aflevering van haar podcast 'Bridget and Friends: chickchat' praat Bridget Maasland (46) met Justine Marcella (50) en Clarice Stenger ronduit over beauty. Waar zijn ze blij mee, wat kan er beter en ook: is er weleens iets ingespoten?

"Strepen heb ik altijd al gehad, maar nu heb ik ook dat kalkoenetje erbij"

De drie begrijpen allereerst weinig van de nieuwste beautytrend van opgespoten lippen en enorm haar. "Iedereen lijkt op elkaar", merkt Justine op. Maar hoe zit het bij hen zelf? Waar zijn ze blij mee en waar minder? Bridget zegt dat ze tevree is met haar 'neusje'. "Die is is leuk. Heel blij mee. Wat ik minder vind is mijn lengte. Omdat ik een moeder heb die een soort modellenlengte heeft met mooie lange benen, ik heb de korte stompjes van mijn vader."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland: 'Heb niet zoveel moeite met een onenightstand'

De presentatrice voegt toe dat ze rimpels bij sommige vrouwen prachtig vindt, zoals bij Sonja Barend, maar dat niet iedereen zo mooi oud wordt. De transformatie van Brigitte Bardot vindt ze naar eigen zeggen niks. "Zonde, er is toch ook wel een middenweg? Ik ga ook weleens bij iemand lang die me weer even wat frisser maakt", begint ze over haar botoxgebruik. "Dat ik er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapen uit zie. Zonder dat je dan helemaal strak getrokken wordt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget enorm afgeknapt op Duitse lover: 'Helemaal klaar mee'

Als Clarice, die net als Justine nog nooit iets aan haar uiterlijk heeft laten doen, haar vraagt wat ze zoal laat doen, antwoordt Bridget: "Wat restilaan of botox op andere plekken." Restilaan is een lichaamseigen stof dat collageen aanmaakt, legt ze uit. Botox spuit ze 'op haar lijnen'. "In mijn nek gaat mijn huid rimpelen. Strepen heb ik altijd al gehad, maar nu heb ik ook dat kalkoenetje erbij. En daar spuit ik wel wat in. Zeker."

Toch zijn ze het er alledrie over eens dat je niet moet doorslaan. "Het is zo jammer als je er zo veel in spuit dat je mimiek weggaat", merkt Clarice op. Bridget: "Het moet weer zijn zoals het was, met een paar kleine aanpassingen, maar niet zoals het vróéger was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Natasja Froger heeft niets met botox: 'Alle vrouwen lijken op elkaar'

Samen met haar zoon Mees mocht Bridget de acteurs van de film Yes Day interviewen. En uiteraard kon de presentatrice alleen maar 'ja' zeggen tegen heel veel zoute popcorn en kilo's skittles. Bovendien heeft ze haar zoontje belooft dat ook hij eens in de zoveel tijd gebruik mag maken van een 'ja-dag':

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!