Beeld © ANP

'Khloé Kardashian zoekt draagmoeder voor tweede baby'

14 mei 2021 04:56

Als het aan Khloé Kardashian (36) ligt, krijgt haar dochter True (3) er zo snel mogelijk een broertje of zusje bij. Dat liet de realityster weten in de laatst verschenen uitzending van 'Keeping Up With The Kardashians'. Hoewel de opnames daarvan al maanden geleden zijn gemaakt, nu ze nu extra actueel omdat Khloé's 'knipperlichtvriend' Tristan Thompson (30) opnieuw vreemd zou zijn gegaan, nadat hij Khloé al twee keer eerder bedroog tijdens hun relatie.

"Zoiets hakt er wel in als je hoopt op een tweede kindje"

Artsen zouden de 36-jarige Khloé gezegd hebben dat het niet verstandig zou zijn om zelf opnieuw zwanger te raken, vanwege complicaties die kunnen optreden vanwege haar leeftijd en ze daardoor meer risico zou lopen op eventuele afwijkingen. Een draagmoeder zou, net als bij haar zus Kim, de perfecte oplossing zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Model legt bom onder relatie Khloé Kardashian en Tristan

"Ik vond het al vrij heftig om te horen dat ik zelf beter niet meer aan een zwangerschap kan beginnen. Zoiets hakt er wel in als je hoopt op een tweede kindje. Maar goed, daar heb ik me overheen gezet. Het vinden van de juiste draagmoeder is opnieuw een pittige opgave, maar ik denk dat dit het beste is voor ons", aldus Khloé.

Fans zijn het niet eens met de Kardashian telg. "Het enthousiasme van Tristan is nergens te bespeuren. Toen niet en nu nog steeds niet. Sterker nog: hij heeft zich in de tussentijd opnieuw vergrepen aan een andere vrouw, dus als dat je ogen niet opent dan ben je echt verloren. Houd de eer toch aan jezelf Khloé, het gaat 'm niet worden met deze vent. De hele wereld ziet het, behalve jij. Je verdient zoveel beter dan dit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans raken niet uitgepraat over 'platgespoten' Khloé Kardashian

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!