Bridget Maasland Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Bridget Maasland vertelt over potentiële nieuwe liefde: 'Had een heel leuke date'

14 mei 2021 16:35

Kort nadat Bridget Maasland (46) is afgeknapt op een Duitse lover die ze heeft leren kennen via een dating app, heeft ze een nieuwe man leren kennen. Dat vertelt ze in haar podcast 'Bridget & Friends: chickchat'.

"Ik had hem nog nooit gezien"

Clarice merkt op dat Bridget straalt en daar is een logische verklaring voor. "Ik had een heel leuke date", biecht ze op. "Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk", merkt Justine vervolgens op. Hoewel Bridget het in eerste instantie prettig vindt om een man buiten Nederland te daten in verband met haar bekendheid, komt ze daar nu op terug. Deze keer heeft ze een Nederlandse man aan de haak geslagen. "Gewoon uit Nederland. Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten."

Veel wil Bridget nog niet zeggen over haar potentiële nieuwe liefde. Wel wil ze kwijt dat het geen bekende is. "Nee, gekkie", zegt ze tegen Justine. "Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland over botoxgebruik: 'Spuit er zeker wel wat in'

Het onderwerp mannen en daten wordt al snel aan de kant geschoven. De podcast gaat immers over beauty. Als Clarice, die net als Justine nog nooit iets aan haar uiterlijk heeft laten doen, haar vraagt wat ze zoal laat doen, antwoordt Bridget: "Wat restilaan of botox op andere plekken."

Restilaan is een lichaamseigen stof dat collageen aanmaakt, legt ze uit. Botox spuit ze 'op haar lijnen'. "In mijn nek gaat mijn huid rimpelen. Strepen heb ik altijd al gehad, maar nu heb ik ook dat kalkoenetje erbij. En daar spuit ik wel wat in. Zeker."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland over klotejaar: 'Er is nog veel meer gebeurd'

De podcast is te beluisteren via de bekende podcast-apps en Spotify. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!