Bridget Maasland Beeld © ANP

Bridget Maasland: 'Inderdaad met deze man aan het daten'

16 mei 2021 17:50

Het management van presentatrice Bridget Maasland (46) heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat Bridget inderdaad met een Nederlandse man aan het daten is. Ook om wíé het gaat is inmiddels bekend.

"Ik had een heel leuke date"

Zondagochtend suggereerde de Instagrampagina Fawry Not Sawry al dat het zou gaan om Christian, en dat blijkt nu inderdaad te kloppen. Hij reageerde met een hartje onder een foto van haar op social media. Wel benadrukt het management dat de twee nog aan het daten zijn, en dat er zeker nog geen sprake is van een relatie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland vertelt over potentiële nieuwe liefde: 'Had een heel leuke date'

Eerder deze week verklapte Bridget al in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat dat ze een potentiële nieuwe liefde heeft. "Ik had een heel leuke date", biechtte ze op. "Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk", merkte Justine Marcella vervolgens op. Hoewel Bridget het in eerste instantie prettig vindt om een man buiten Nederland te daten in verband met haar bekendheid, komt ze daar nu op terug. Deze keer heeft ze een Nederlandse man aan de haak geslagen. "Gewoon uit Nederland. Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten."

Veel wilde Bridget verder nog niet zeggen over haar nieuwe vlam. Wel wil ze kwijt dat het geen bekende is. "Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien", vertelde ze tegen Justine. 

De hele aflevering is terug te beluisteren via de bekende podcast-apps en Spotify. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!