Janice Blok en Donny Roelvink Beeld © ANP

Dit fortuin gaven Donny en Janice uit aan cosmetische ingrepen

17 mei 2021 12:29

In een nieuwe aflevering van 'MTV: Next Level' praat Donny Roelvink (23) ronduit over de ingrepen die hij en zijn vriendin Janice Blok (29) hebben laten doen. En dat heeft 'm behoorlijk wat knaken gekost, biecht de Roelvink-telg op.

"Ik weet dat ze haar lippen en haar neus heeft laten doen"

Bekend is inmiddels dat Donny niet zomaar een stralende witte glimlach heeft: met een foto van afgeslepen tanden maakte hij bekend dat 'ie facings laat zetten. Ongetwijfeld een duur grapje, maar het lijkt erop dat hij wel meer aan zichzelf heeft laten doen. In de video vertelt Donny namelijk dat hij, samen met zijn vriendin, zo'n tienduizend euro heeft uitgegeven aan cosmetische ingrepen.  

Janice zou daarin het grootste aandeel hebben en zelfs nóg meer hebben uitgegeven. "Ik weet in ieder geval dat ze haar lippen en haar neus heeft gedaan", biecht haar lover op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink begaat grote fout: 'Janice gaat me vermoorden'

Het was even flink schrikken toen Janice onlangs nietsvermoedend thuiskwam: ze trof een ravage aan. Donny was de keuken- en salontafel namelijk te lijf gegaan met schoonmaakmiddel en een schuurspons, waardoor er allemaal vlekken op de tafels waren gekomen. Bekijk het debacle hieronder: 

Donny Roelvink vertelt hoe het ervoor staat na zijn schoonmaakmisser

00:42
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Om déze reden hebben Dave en Donny Roelvink ruzie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!