Beeld © ANP

Jeangu Macrooy ontmoette vriend via datingapp: 'Het was meteen raak'

17 mei 2021 18:27

Jeangu Macrooy (27) kan tijdens zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival in ieder geval rekenen op de steun van één belangrijk persoon in zijn leven: vriend Sebas. Sinds zij elkaar hebben leren kennen, is het dikke mik tussen de twee. Dat vertelt de zanger in 'LINDA.'.

"Zo gezellig, voor we het wisten waren we uren verder"

Ze zijn al vier jaar samen en nog steeds verliefd. "We hebben elkaar gevonden via een datingapp, maar al bij de eerste ontmoeting was het raak. Zo gezellig, voor we het wisten waren we uren verder. We hebben daarna een stukje gewandeld, nog een drankje gedronken en gelijk een afspraak gemaakt voor een volgende date", vertelt Jeangu.

Ook weet de zanger het geheim achter hun relatie te onthullen: de mannen communiceren goed met elkaar en raken nooit uitgepraat. Ze doen graag 'nieuwe dingen' met elkaar, omdat Jeangu naar eigen zeggen altijd op zoek is naar nieuwe prikkels.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Jeangu mag niet naar Nederland voor het songfestival

Jeangu moest qua werk noodgedwongen op de rem trappen door het coronavirus, terwijl Sebas gas bijgaf. Als medewerker bij de gemeente Amsterdam waren het voor hem zware weken, maar hun relatie heeft niet geleden onder de crisis. "Desondanks hadden we die eerste maanden het gevoel dat we vakantie vierden: we ontbeten en lunchten ineens elke dag met zijn tweeën."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweelingbroer Jeangu is luisterend oor: 'Zo eerlijk mogelijk'

Entertainmentverslaggever Aran Bade vroeg aan de andere deelnemende landen van het Eurovisiesongfestival hoe zij over het nummer van onze Jeangu denken. Zij gaven hun ongezouten mening in de video hieronder. 

Landen geven ongezouten mening over optreden Jeangu

05:32

Het interview met Jeangu Macrooy in LINDA. ligt vanaf woensdag 19 mei in de winkels. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!