Samantha Steenwijk Beeld © ANP

Samantha Steenwijk haalt drie nieuwe 'verraders' in huis

17 mei 2021 17:31

Samantha Steenwijk (35) speelde onlangs een glansrol in het programma 'De Verraders', waar ze begon als Getrouwe, vervolgend Verrader werd en uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis ging. De zangeres heeft nu drie kleine baby eendjes in huis die ze een zeer toepasselijke naam heeft gegeven.

"Ik hoop dat jullie blij zijn met jullie naamgenoten"

Op haar Instagram-pagina deelt Samantha een video waarin ze de drie kleine eendjes aan haar volgers voorstelt. "Dit is Diederik", zegt ze over het eerst eendje. "Die zit er heel slim uit", vervolgt ze. "Die met de donkere lokken is Holly. En de derde heeft iets minder haar, daarom heet 'ie Kees." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Samantha Steenwijk over De Verraders: 'Dit programma was een hel'

Hiermee doelt Samantha uiteraard op Diederik Jekel, Holly Mae Brood en Kees Boot, die net als zij verraders waren in De Verraders. 'Ik hoop dat jullie blij zijn met jullie naamgenoten', schrijft de zangeres bij de video. Kees zelf heeft al gereageerd op zijn nieuwe naamgenoot. 'En bedankt', zegt hij gekscherend. Kandidate Kim Lammers moet lachen om de actie van Samantha. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Samantha Steenwijk kreeg psychische hulp na De Verraders

Samantha vond haar deelname aan De Verraders een heftige tijd. Ook omdat ze veel haatreacties kreeg op de wijze waarop ze het spel speelde. In de video hieronder vertelt de zangeres hoe blij ze was toen ze eindelijk vrijuit kon praten.

Samantha na einde De Verraders: 'Kan eindelijk vrijuit praten'

05:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk blijkt een echte alleskunner

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!