Beeld © ANP

Vermogen 25-jarige Martin Garrix geschat op 45 miljoen euro

18 mei 2021 10:06

Dj Martin Garrix mag zich net als vorig jaar de rijkste BN'er onder de 40 jaar noemen. Met een geschat vermogen van 45 miljoen staat de 25-jarige dj op de twintigste plaats in de Top 100 Jonge Miljonairs van zakenblad 'Quote'. Dat is een paar plaatsen lager dan een jaar eerder, toen Garrix nog op de zestiende plaats stond.

Naast Garrix horen ook Afrojack en Hardwell tot de top 5 rijkste jonge BN'ers. Quote merkt wel op dat zij te lijden hadden onder het coronajaar. Hun inkomsten droogden voor een deel op doordat ze niet konden optreden.

Afrojack (26 miljoen euro) en Hardwell (20 miljoen euro) zagen hun vermogen krimpen ten opzichte van een jaar eerder. Toen werd hun vermogen geschat op respectievelijk 30 miljoen euro en 22 miljoen euro. Het vermogen van Martin Garrix bleef onveranderd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martin Garrix: 'Bono veranderde bijna elk woord van EK-nummer'

Doutzen Kroes is net als vorig jaar de hoogst genoteerde vrouwelijke BN'er. Met een geschat vermogen van 29 miljoen euro staat zij op de 37e plek. Nikkie Plessen staat met 28 miljoen op de 41e plaats.

Miniatuurvoorbeeld

LEes

Hoe rijk zijn de investeerders in Dragons' Den eigenlijk?

De koppositie op de jonge rijkenlijst wordt ingenomen door Robert Vis, de oprichter van Messagebird. Zijn vermogen wordt geschat op 1,2 miljard euro.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!