Paskal Jakobsen en Geike Arnaert Beeld © ANP

BLØF hoopt op 'douze points' voor België op songfestival

18 mei 2021 13:23

Ze scoorden samen enkele jaren terug een enorme hit met 'Zoutelande', dus is het niet bijzonder gek dat Paskal Jakobsen (47) van BLØF hoopt dat Geike Arnaert (41) de winst pakt op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Geike is onderdeel van Hooverphonic, de Belgische inzending voor het liedjesfestijn. Vanavond staan zij in de eerste halve finale.

"We hopen echt dat je verschrikkelijk hard gaat winnen"

Door middel van een videoboodschap op Instagram wenst de BLØF-voorman zijn Belgische collega alle goeds voor hun optreden vanavond. "Wij zijn fan van het eerste uur en hopen echt dat je verschrikkelijk hard gaat winnen. Nou ja, het zou ook wel leuk zijn als Nederland wint, maar toch vind ik het wel gewoon leuker als jij wint."

Hij sluit af door de groep veel plezier te wensen. "En vooral: geniet van de rit. Dit maak je misschien maar één keer in je leven mee, laat het niet voorbijgaan. Heel veel succes, toi toi toi."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De beste songfestivalacts om vanavond in de gaten te houden

Vanavond is het dan zover: de eerste halve finale in Ahoy. Nikkie Plessen heeft de outfits onder de loep genomen, maar is niet over alles enthousiast:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga neemt geen blad voor de mond als songfestivalcommentator

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!