Naomi Campbell Beeld © Getty Images

50-jarige Naomi Campbell verrast wereld met moederschap

18 mei 2021 16:24

Topmodel Naomi Campbell (50) is voor het eerst moeder geworden. De Britse brengt dat mooie nieuws zelf op Instagram, samen met een foto van het voetje van haar kleintje in haar hand. 'Er is geen grotere liefde', schrijft ze erbij.

"Ik voel me zo vereerd met deze kleine ziel in mijn leven"

De verrassing is groot onder haar fans, want Naomi heeft nooit wereldkundig gemaakt dat ze een kind verwachtte. Of Naomi zelf is bevallen van haar kleintje of dat ze heeft gekozen voor bijvoorbeeld adoptie of een draagmoederschap is ook niet bekend, noch of ze op dit moment een relatie heeft. Geeft ook allemaal niet, want Naomi is helemaal in de wolken en daar gaat het om. Op Instagram schrijft ze: 'Een prachtige kleine zegen heeft ervoor gezorgd dat ik haar moeder mag zijn, ik voel me zo vereerd met deze kleine ziel in mijn leven. Er zijn geen woorden die de levenslange band beschrijven die ik nu met jou deel, mijn engel. Er is geen grotere liefde.'

De tekst gaat verder onder de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pharrell Williams zweert bij huidverzorgingstips Naomi Campbell

Dat het model een kinderwens had, wisten we wel al. Zo zei ze in 2018 nog tegen Vogue: "Ik zou het geweldig vinden om kinderen te krijgen. Ik hou van kinderen en zou dat altijd blijven doen. Als ik kids om me heen heb, wordt ik er zelf weer één. Dat is het kleine meisje dat ik nooit zou willen kwijtraken."

Naomi had in het verleden relaties met onder anderen Leonardo DiCaprio, Liam Payne van One Direction en Robert de Niro. Ook is ze twee keer getrouwd geweest. Haar eerste ja-woord gaf ze in 1998 aan Flavio Briatore; dat huwelijk strandde in 2003. In 2008 trouwde ze met de Russische zakenman Vladislav Jurevitsj Doronin. In 2013 gingen ze uit elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naakte Naomi Campbell (50) weet alle ogen op zich te richten

In Nederland zijn ook behoorlijk wat kleintjes onderweg! Zo is Maxime Meiland in verwachting van haar tweede. Bij RTL Boulevard reageerde ze op het nieuws:

Maxime Meiland reageert op zwangerschap: 'We zijn dolgelukkig'

03:50