Beeld © ANP

Twitteraars vol lof over songfestivalpresentatoren

18 mei 2021 22:00

Op Twitter wordt dinsdagavond positief gereageerd op de vier presentatoren van het Eurovisiesongfestival. Fans zijn onder meer te spreken over de diversiteit van het viertal en het enthousiasme van Edsilia Rombley (43), Chantal Janzen (42), Jan Smit (36) en Nikkie de Jager (27).

"Voor het eerst kijk ik voor de presentatoren en niet voor de acts"

'Goed gedaan, Rotterdam! Gekleurd, alle maten en alle genders', vindt een Twitteraar. 'Voor het eerst kijk ik voor de presentatoren en niet voor de acts', schrijft een ander.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Edsilia, Chantal, Jan en Nikkie trots na eerste halve finale

Ook kijken er veel fans van Nikkie de Jager, wier YouTube-kanaal ruim 13,8 miljoen abonnees heeft. 'Ik ben zo blij dat Nikkie het presenteert! Het is zo mooi om een trotse transvrouw te zien in een programma dat in heel Europa wordt uitgezonden. En ze ziet eruit als een geweldige godin', twittert een kijker. 'Ik vind het geweldig om Nikkie als een van de presentatoren te zien, ze wilde het zo graag en ik vind het fijn om haar te zien schitteren tijdens zo'n iconisch moment', schrijft een ander.

Het is Twitteraars ook opgevallen dat de presentatoren de eerste halve finale van het songfestival op lengte van klein naar groot begonnen. Zo werden meerdere plaatjes van de Daltons uit de Lucky Luke-strips, die ook in lengte verschillen, gedeeld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!