Beeld © Instagram @moniquenoell

Zoon André en Monique staat klaar om nieuwe Freek Vonk te worden

19 mei 2021 14:50

De zoon van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) heeft de tijd van z'n leven tijdens het vakantietripje op Ibiza. André junior vermaakt zich prima met zijn nieuwe hobby, zo laat Monique op Instagram zien.

"Freek Vonk in de dop"

Freek Vonk, eat your heart out, want er staat een nieuwe generatie klaar om het stokje van je over te nemen. Met zijn schepnetje is de kleine André de onderwaterwereld van Ibiza aan het verkennen. 'Freek Vonk in de dop', schrijft Monique erbij. Freek zelf heeft het bericht al gezien en reageert met hartjesogen onder de foto. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na zware periode genieten Monique en kleine Dre van zonvakantie

Hoewel André de afgelopen periode regelmatig zijn gezicht heeft laten zien op Ibiza, is hij er niet bij nu Monique en André junior van een vakantie genieten. De kleine man is op het eiland voor een zwemtraining. Voor Monique de ideale gelegenheid om letterlijk wat afstand te creëren van Nederland, waar ze de afgelopen maanden veel pijn had om haar verbroken relatie. 

Ondertussen dendert de intercity die André Hazes heet vrolijk door. In Sarah heeft hij zijn nieuwe liefde gevonden. Als klap op de vuurpijl betrekt het kersverse koppel binnenkort een luxe appartement in het chique Hillegersberg. Hij vertelt meer over zijn relatie in de video hieronder.

André Hazes heeft een nieuwe vriendin: 'Ik heb nu al te veel gezegd'

02:26
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes vergelijkt Sarah van Soelen met 78-jarige BN'er

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!