Johan Derksen en koningin Máxima Beeld © ANP

Johan Derksen haalt fel uit naar koningin Máxima: 'Golddigger'

19 mei 2021 17:16

Voetbalanalist Johan Derksen heeft dinsdagavond behoorlijk fel uitgehaald naar koningin Máxima. Niet alleen wordt hij 'doodziek' van alle programma's rondom Máxima's vijftigste verjaardag, maar ook noemt hij haar een golddigger.

Johan beweert dat Máxima vroeger is gehersenspoeld door haar ouders om later in 'hogere kringen' aan de man te komen. "Ze ging naar een privéschool wat haar ouders eigenlijk niet konden betalen en toen ging ze naar New York en toen ging ze naar een huwelijksmarkt in Spanje." 

Hij vervolgt: "Waar aantrekkelijke jonge mannen te koop waren. Ik was dat jaar verhinderd, daardoor is ze bij 'prins pils' terechtgekomen."

Later reageert Johan op de vraag van presentator Wilfred Genee of de koningin dan een golddigger is: "Ja, eigenlijk wel. Ze heeft heel bewust haar uiterste best gedaan om in betere kringen te komen." 

Het hele fragment is hier terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen: 'Ik heb alleen op tv een grote bek'

Ter ere van haar vijftigste verjaardag afgelopen maandag heeft koningin Máxima een televisie-interview gegeven. De eer voor de rol van interviewer is gegaan naar presentator Matthijs van Nieuwkerk. In het gesprek tussen de twee ging het vooral over de persoonlijke kant van de koningin. Het leren kennen van haar man, koning Willem-Alexander, het moederschap van drie dochters, het leren kennen van Nederland, haar talloze functies, maar ook over het overlijden van haar zusje Inés. En over de veelbesproken reis naar Griekenland.

Alles over het interview is hier nog eens terug te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco van Zadelhoff: 'Máxima heeft heel veel beste looks'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!