KJ Apa Beeld © Getty Images

Riverdale-hunk KJ Apa verrast fans met aanstaand vaderschap

20 mei 2021 12:18

KJ Apa (23) mag zich binnenkort storten op een nieuwe rol: die van vader! De acteur en zijn vriendin Clara Berry (27) zijn in verwachting van hun eerste kindje. Het stel maakte het grote nieuws bekend met een foto op Instagram, waarop de babybuik van het model al goed te zien is. 

"Ze is trouwens zwanger"

Archie wordt vader! Althans, KJ Apa, die Archie speelt in hitserie Riverdale, mag zichzelf binnenkort 'papa' noemen. Aanvankelijk plaatste de acteur een wazige foto met zijn vriendin - wat fans nogal in verwarring bracht, maar de post op de Instagram van zijn vriendin sprak gelukkig wél boekdelen. KJ bevestigde snel daarna dat ze een kindje verwachten. 'Ze is trouwens zwanger', aldus de acteur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

KJ Apa over keerzijde succes Riverdale: 'Het is net een gevangenis'

Tja, je bent fotomodel of je bent het niet en daarom liet de zwangere Clara haar buik vastleggen door Hart Denton, die de rol van Chic speelde in Riverdale. En zo is de cirkel weer rond.

Wanneer het model precies is uitgerekend is niet bekend. Maar als we een blik werpen op haar groeiende babybuik, zal het niet al te lang meer duren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie Camila Mendes gevloerd: Riverdale-actrice weer vrijgezel

KJ en Clara zijn sinds vorig jaar februari 'Instagram official' nadat de acteur een foto van hen plaatste met daarbij de tekst: 'Coup de foudre', Frans voor 'liefde op het eerste gezicht'. Even leek het erop dat de romance slechts van korte duur was, maar afgelopen zomer liet het stel weten nog altijd dolgelukkig met elkaar te zijn.

Nu wordt hun geluk bezegeld met een kleine spruit, die nu al een maatje voor het leven heeft. Riverdale-collega Vanessa Morgan, die haar zoontje verwelkomde in januari 2021, kan namelijk niet wachten een 'play date' te organiseren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vanessa Morgan uit Riverdale noemt zoontje River

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!