Froukje de Both Beeld © ANP

Froukje de Both deelt oude Playboy-foto: 'Was toen best onzeker'

20 mei 2021 16:22

Froukje de Both (49) heeft een sexy Playboy-foto uit de oude doos gedeeld. De presentatrice poseerde in 2001 voor het erotische blad.

"Ik was best onzeker en vond het heel belangrijk wat mensen van me vonden"

Froukje kwam de foto tegen terwijl ze haar huis aan het opruimen was. 'Als ik hier zo achteraf op terugkijk, vind ik het best stoer dat ik dat toen durfde. Ik was best onzeker en vond het heel belangrijk wat mensen van me vonden. Voor het eerst trok ik me eigenlijk toen niet zoveel aan van wat anderen ervan zouden kunnen vinden maar vaarde mijn eigen koers', schrijft ze bij de post. 

Ze vervolgt: 'Ik vond het cool (en kreeg er een hoop geld voor) dus deed ik het. Ik mocht alles zélf bepalen, dus we zaten op Mauritius met het beste team dat ik zelf koos.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Froukje de Both was 'te oud' voor haar huidige vriend

Veel volgers reageren enthousiast op het oudje kiekje van de presentatrice. 'Vond het stoer dat je dat deed en durfde. Waren prachtige foto’s. Je zou er zo weer in kunnen hoor, nog steeds een beauty', 'Mooie dame ben je Froukje, mooie foto's toen' en 'Memories. En je bent nog steeds net zo mooi en stoer als toen', wordt er onder andere geschreven. 

Sinds kort heeft Froukje overigens een tótaal nieuwe look, zoals in de hilarische video hieronder is te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Froukje de Both vertelt wat te verwachten nieuwe vorm Eigen Huis & Tuin

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!