Gerard Ekdom en Nicole Smits Beeld © ANP

Gerard Ekdom 15 jaar getrouwd, deelt oude huwelijksfoto

20 mei 2021 16:37

Radio 10-dj Gerard Ekdom (43) is deze donderdag precies 15 jaar getrouwd met zijn vrouw Nicole Smits. Op social media deelt hij dan ook een mooie foto van hun trouwdag.

"Vandaag 15 jaar getrouwd met de allerliefste, allermooiste en allerleukste"

En vijftien jaar geleden zag Gerard er behoorlijk anders uit, zo is op het kiekje hieronder te zien. 'Vandaag 15 jaar getrouwd met de allerliefste, allermooiste en allerleukste', schrijft hij erbij. 

Hij kan rekenen op veel reacties, onder wie van enkele bekende Nederlanders. Zo grapt Bram Krikke: 'Wat leuk dat Paul van Loon de bruid begeleidde! Gefeliciteerd' en schrijft Claudia de Breij: 'Van harte! Ik weet het nog zo goed, was mooi toen!' Ook radio-dj Giel Beelen was destijds aanwezig: 'Wat een mooie dag was dat. Memories. Gefeliciteerd man en ook Nicole, dikke kus.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Ekdom blijft bij Radio 10 tot 2024

Momenteel is Gerard niet alleen elke werkdag op de radio te horen, maar presenteert hij - speciaal vanwege het Eurovisiesongfestival in Rotterdam - ook wekelijks een muziekquiz op tv. 

De presentator kijkt dit jaar dan ook erg uit naar de finale van het liedjesfestijn: "Ik kijk ook altijd met een schuin oog mee op Twitter, daar worden de meest hilarische dingen geschreven." Bovendien drinkt hij er ook wel graag een glaasje bij. "Songfestival moet je niet nuchter kijken. Na nummer drie ben ik al toe aan drankje nummer vier."

Nu het festival inmiddels helemaal is losgebarsten, is onze songfestivaldeskundige Aran Bade de hele week in Rotterdam om dagelijks een update te geven. In de video hieronder vertelt hij je meer over het laatste nieuws. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Ekdom harkt nieuwe presentatieklus binnen

Aran Bade positief gestemd over deelnemers Eurovisie

05:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!