Beeld © ANP

Marco Borsato en Leontine op liefdestrip naar Ibiza

21 mei 2021 15:02

Het lijkt erop dat Marco Borsato (54) alle zeilen bijzet om zijn relatie met Leontine (53) te lijmen. Eerder werd al bekend dat de twee weer 'aan het daten zijn'. Daar kunnen we nu een vakantie aan toevoegen. Marco en 'Tien' zijn namelijk samen op een liefdestrip naar Ibiza, bevestigt een woordvoerder van Marco en Leontine aan RTL Boulevard.

"Mijn hart is van haar en het zal nooit van iemand anders zijn"

Begin 2020 stond de showbizzwereld op zijn kop toen naar buiten kwam dat Marco Borsato en Leontine uit elkaar gingen. Vlak daarvoor kwam naar buiten dat de zanger er tien jaar eerder een affaire met pianist Iris Hond op nahield. Later kwamen ook andere affaires ter sprake. Aanvankelijk zeiden de twee bij elkaar te blijven, maar uiteindelijk werd de druk op het stel toch te groot en besloten ze uit elkaar te gaan.

Daarop volgde een lange radiostilte van Marco. Tot eind vorig jaar, toen hij ineens weer opdook. Vervolgens gaf hij een interview aan goede vriendin Linda de Mol, waarin Marco vertelde hoe hijzelf, maar ook Leontine het afgelopen jaar hebben beleefd. In het gesprek met Linda sprak Marco van een 'intimiteitsvacuüm', wat het probleem veroorzaakte. Ook zei Marco dat hij zichzelf zijn eigen vreemdgaan moest vergeven en het een plekje moest geven. Maar bovenal stond natuurlijk zijn liefde voor zijn 'Tien' centraal. "Mijn hart is van haar en het zal nooit van iemand anders zijn", aldus Marco. Direct na dat interview bleek dat de twee het weer heel gezellig hadden. Ook werden ze samen gespot.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marco Borsato openhartig over 'opnieuw verliefd worden' na breuk

Vorige week vertelde Marco de wereld dat hij en Leontine 'de vorm van de relatie' hebben losgelaten. "We daten een beetje", zei hij in de 538 Ochtendshow met Frank Dane. De radio-dj vroeg hem nog of het dan mogelijk is dat een andere vrouw hem ooit nog gelukkig maakt. Daarop toverde Marco zijn stokpaardje weer tevoorschijn: "Mijn hart is bezet."

Aan RTL Boulevard vertelde Marco eerder al dat hij het hem niet lekker zit dat er zo'n 'gedoe' is rondom zijn relatie met Leontine. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken hoe ik me voel over mijn familie en mijn, ik heb een hekel aan het woord, ex-vrouw. Wij zijn beste maatjes. Wat anderen daarvan vinden, moeten ze zelf weten", legde de zanger uit aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marco Borsato over relatie met Leontine: 'Zijn weer aan het daten'

Marco en Leontine hebben drie kinderen, die ook een rol spelen in het liefdesverhaal van hun ouders. Aan RTL Boulevard vertelde Marco hoe zij het vinden dat hun ouders weer herenigd zijn.

Kinderen Marco en Leontine vinden hereniging 'fantastisch'

00:30

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!