Shelly Sterk Beeld © ANP

Shelly Sterk opgelucht na bezoek aan kindertandarts

21 mei 2021 17:19

Presentatrice Shelly Sterk (30) kan opgelucht ademhalen na een bezoek aan de kindertandarts met haar zoontje Jake (1). Op social media deelt ze daarover een openhartig bericht.

"Ik ben zo blij en opgelucht! Vandaag bij de kindertandarts zulk goed nieuws gekregen"

'Ohhhh, ik ben zo blij en opgelucht! Vandaag bij de kindertandarts zulk goed nieuws gekregen', begint Shelly haar bericht. Ze vervolgt: 'Hadden we zelf stiekem ook wel gezien, maar toch fijn om het van een expert te horen. Tandvlees geslonken, tandjes meer vast in het bot en vooral: flink naar beneden gekomen!' 

Tot slot laat ze weten dat alle tranen die ze tijdens een emotionele bui heeft laten vloeien, gelukkig voor niks zijn geweest.

Jake was vorige maand gestruikeld en met zijn mond op een treintje gevallen. Shelly schreef daarover op Instagram: ‘Gigaveel bloed en drie van de vier voortanden boven terug in kaak/tandvlees en verbogen naar achter. Ik schrok me kapot! Uiteraard meteen naar de tandarts gegaan. Afwachten de komende tijd hoe nu verder.’

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelly Sterk viert eerste verjaardag van zoontje met mooie video

Veel volgers begrijpen haar emoties. 'Gelukkig dat alles goed gaat met die kleine, héél begrijpelijk die onrust' en 'Volkomen begrijpelijk!! Wat fijn zeg!', wordt er onder andere gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelly Sterk helemaal klaar met moedermaffia: 'Wat bezielt je?!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!