Sietse Bakker en Ilse DeLange Beeld © ANP

Sietse Bakker sprak lang met teleurgestelde Ilse na College Tour

21 mei 2021 20:00

Songfestival-organisator Sietse Bakker heeft een lang gesprek gehad met Ilse DeLange (44). De twee spraken elkaar nadat Ilse had aangegeven teleurgesteld te zijn dat ze geen rol speelt tijdens het songfestival.

"Het was fijn en heel goed"

"We hebben lang gesproken. Eerst over de telefoon en daarna ook nog in het echt. Dat was fijn en heel goed", vertelt de uitvoerend producent vanavond bij De Vooravond. Op de vraag van presentator Renze Klamer of alles nu weer 'koek en ei' is, antwoordt hij bevestigend met een "ja".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelnemers songfestival ranken Nederlandse ontbijtjes

Volgens de producent is Ilse een vakvrouw. "Ze heeft Duncan heel goed ondersteund en is overigens ook betrokken bij zijn acts dit jaar." Daar is ze nu nog steeds mee bezig, vervolgt hij. Eerder werd bekend dat tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival eerder opgenomen beelden van Duncan Laurence worden gebruikt, omdat de zanger in isolatie zit vanwege een coronabesmetting.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Songfestivaldeelnemers TIX en Efendi 'daten' bijna elke dag

Vorige week uitte Ilse kritiek in het programma College Tour. Ze zei dat ze teleurgesteld was dat ze geen zichtbare rol heeft gekregen bij het songfestival. "Ik vind het heel gek, daar ben ik heel eerlijk in", zei de zangeres. De songfestivalorganisatie liet vervolgens weten contact met haar op te nemen. Ook Cornald Maas reageerde bij RTL Boulevard op haar uitspraken:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!