Beeld © ANP

Verrassing: Chantal laat tweede finale-jurk zien voor songfestival

22 mei 2021 16:38

Chantal Janzen (42) heeft nog een verrassing in petto voor liefhebbers van het Eurovisiesongfestival. Tijdens de finale draagt ze niet één, maar twee jurken. Dat maakt ze zojuist bekend op Instagram.

Het gouden spektakelstuk van ontwerper David Laport is namelijk niet de enige jurk die Chantal op zaterdagavond draagt tijdens de grote finale van het songfestival. Modeontwerper Claes Iversen heeft nóg een prachtige lila metallic jurk ontworpen voor Chantals grote avond.

Het is de tweede jurk die Claes heeft gemaakt: hij is ook verantwoordelijk voor de koninklijke blauwe jurk tijdens de tweede halve finale. De presentatrice noemt het ontwerp ook wel de 'icing on the cake'. De off-shoulder jurk van Claes draagt ze tijdens het stemmen en De Grote Finale, waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen bloednerveus voor repetities songfestival

Wij spraken David Laport over dé finale-jurk van Chantal Janzen. "Stiekem ben ik heel trots. We zijn al anderhalf jaar bezig met de jurk", vertelt hij in onderstaande video. "Ik wilde per se een grote, gouden jurk maken." 

Niets missen van het songfestival? Volg dan hier onze liveblog.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de beste finale-acts van het songfestival vanavond

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!