Dave Roelvink Beeld © ANP

Zoontje voor Dave Roelvink: 'Je weet niet hoe blij ik ben!'

23 mei 2021 13:33

Dave Roelvink (27) en zijn vriendin zijn in verwachting van een jongetje. Met dat nieuws heeft de Roelvink-telg zijn volgers deze zondag verrast.

"We krijgen een zoon! Je weet niet hoe blij ik ben!" 

De familie Roelvink wordt in november uitgebreid met de komst van een kleine. Natuurlijk wordt alles zorgvuldig vastgelegd op social media, zoals de gender reveal. In een korte video op het account van Dave is te zien hoe hij zijn fans meeneemt tijdens de echo. "We gaan horen wat het wordt", vertelt hij. "Wat een stress, wat een stress!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink koopt biologische pijnboompitten: 'Zes euro? WTF!'

Waar veel koppels claimen niet uit te maken wat het is, 'zolang het maar gezond is', hebben Dave en zijn jeugdliefde Jazzlyn een duidelijke voorkeur. "Rot op, meen je dit?!" schreeuwt hij het uit als de verloskundige hen vertelt dat ze in verwachting zijn van een jongetje. "We krijgen een zoon! Je weet niet hoe blij ik ben!" 

'Volgens mij wou je heel graag een dochter', grapt iemand dan ook in de comments. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Sportfanaten Dries en Dave Roelvink kunnen eindelijk naar de gym

Het wordt het eerste kindje voor Dave en zijn vriendin Jazzlyn, die ongeveer weer een jaar samen zijn nadat ze in 2015 uit elkaar gingen. "De wonderen zijn de wereld nog niet uit", vertelde Dave eerder aan RTL Boulevard. "Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten."  

RTL Boulevard sprak onlangs nog met de aanstaande vader, die al een aantal namen heeft bedacht voor zijn kleine.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!