Jaimie Vaes en Lil Kleine Beeld © ANP

Lil' Kleine overgeplaatst naar rechtbank van Ibiza

24 mei 2021 13:13

Lil' Kleine (26) is zaterdagnacht gearresteerd door de Spaanse politie na een openingsfeest van hotel Oku in San Antonio, Ibiza. Dat meldt de plaatselijke nieuwssite 'Periódico de Ibiza'.

"Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes"

Periódico de Ibiza schrijft dat Lil' Kleine is opgepakt als de vermeende dader van mishandeling, nadat zijn partner (Jaimie Vaes, red.) zegt te zijn aangevallen door hem in een hotel in Sant Antoni, op het eiland Ibiza. De arrestatie vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur.

Volgens Periódico de Ibiza heeft Jaimie haar verloofde aangegeven en gezegd dat ze werd geslagen door haar partner. Daarnaast zou Lil' Kleine ook haar telefoon hebben vernield. Na een nacht in de Guardia Civil te hebben doorgebracht, werd de artiest vanmorgen overgeplaatst naar de rechtbank van Ibiza om zich te verantwoorden voor een misdrijf van mishandeling.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Lil' Kleine gearresteerd op Ibiza, nog altijd vast'

De Guardia Civil, in Spanje ook Benemérita genoemd, is een Spaanse politie-eenheid met militaire en civiele functies, net als de Nederlandse Koninklijke Marechaussee en de vroegere Belgische Rijkswacht.

Zijn Nederlandse advocaat Nienke Hoogervorst laat aan RTL Boulevard weten geen commentaar te willen geven. Het management van de twee laat daarentegen aan ons weten dat er inderdaad een incident heeft plaatsgevonden tussen de rapper en zijn vriendin. "Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat", aldus het management.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!