Thomas Big Brother Beeld © Ingo Calì

'Onherkenbare' Thomas van Big Brother showt z'n nieuwe figuur

25 mei 2021 15:17

Thomas Nagels, kandidaat van 'Big Brother' 2021, verrast zijn volgers opnieuw met een 'metamorfose'. Sinds zijn deelname aan het realityprogramma besteedt Thomas veel tijd aan zijn gezondheid en dat is te zien.

"Zo Thomas, wat ben jij afgevallen"

Op nieuwe foto's introduceert Thomas zijn slankere figuur. Met korte coupe en blitse outfit lijkt hij niet langer op de man die de Big Brother-kijkers maanden geleden hebben leren kennen. Hoeveel kilo Thomas inmiddels kwijt is, weet hij niet. Hij is namelijk niet op de weegschaal gaan staan. Maar dat hij heel wat is verloren, blijkt wel uit de volgende foto's.

Volgers zien die gewichtsafname ook. 'Zo Thomas, wat ben jij afgevallen niet normaal knap hoor!' schrijft iemand. 'Onherkenbaar bijna, je ziet er goed uit', deelt iemand anders. 

Zo ziet Thomas er nu uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas over deelname Big Brother: 'Werd elke dag gelukkiger'

Zo zag Thomas eruit voor hij het Big Brother-huis betrad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jill verwachtingsvol over liefde voor Thomas ná Big Brother

Het is nog maar de vraag of mede-kandidaat Jill ook zo onder de indruk van de transformatie die Thomas doorgaat. Tijdens haar Big Brother-periode was ze erg op hem verkikkerd en sprong de vonk op het allerlaatste moment - dag 96 van de 100 - over. En dat bijzondere ogenblik is natuurlijk op camera vastgelegd:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!