Beeld © ANP

Koen Kardashian neemt het op voor Jaimie: 'Vreselijk wat haar nu overkomt'

25 mei 2021 17:53

Realityster Koen Kardashian (28) heeft op social media gereageerd op het vermeende geweldsincident tussen rapper Lil' Kleine (26) en zijn vriendin Jaimie Vaes (31). Op social media deelt hij er een persoonlijk bericht over.

"Niemand kent de waarheid en de pijn waar zij in zit"

Zo laat Koen het volgende weten over de situatie: 'Lieve allemaal, ik wil niet inhoudelijk ingaan op details van wat er speelt in het leven van mijn beste vriendinnen. Wat ik wel wil zeggen is het volgende. Het is vreselijk wat haar (Jaimie, red.) nu overkomt. Dat dit al gebeurt is een ding, publiekelijk aan de schandpaal worden genageld en mensen die twijfelen over haar kunnen als moeder is een ander ding.' 

Verder laat Koen weten dat Jaimie leeft voor haar zoontje Lío en dat hij haar alles is. 'Het is makkelijk om vanaf de buitenwereld te oordelen. Het is makkelijk om te zeggen: ga weg en kies voor jezelf. Maar niemand kent de waarheid en de pijn waar zij in zit.' 

Tot slot laat Koen weten dat momenteel verschillende verhalen de ronde doen, maar dat uiteindelijk alleen Jaimie de waarheid kent. 'Hoe dan ook: ik zal er altijd zijn voor haar en in elke stap zal ik haar ondersteunen', sluit hij af. 

Koen Kardashian reageert op incident Lil' Kleine en Jaimie Vaes
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zaak Lil' Kleine en Jaimie Vaes: alles wat we weten tot nu toe

In de nacht van zaterdag op zondag is Lil' Kleine op Ibiza gearresteerd, nadat zijn verloofde Jaimie bebloed de lobby van haar hotel in Sant Antoni binnenliep. Ze meldde zich bij de receptie, waar ze zei door hem te zijn aangevallen. Volgens getuigen zou Jorik haar hebben mishandeld in een suite. De receptionist schakelde direct de politie in.

Jorik is inmiddels weer op vrije voeten. De zaak is voorlopig geseponeerd en hoe die zich verder ontwikkelt is, te meer door het gebrek aan details en feiten, lastig te zeggen. Wel denkt Peter R. de Vries dat de boel nog een staartje krijgt, zo vertelt hij in RTL Boulevard:

Peter R. over zaak Lil' Kleine: 'Kan best een staartje krijgen'

08:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Lil Kleine liet rake klappen uitdelen na incident in een club'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!