Beeld © ANP

Ronnie Flex treedt op bij afscheidsconcert The Streamers

25 mei 2021 23:15

Ronnie Flex (29) voegt zich bij het laatste concert van supergroep The Streamers. Dat vertelden Nick, Simon en Rolf Sanchez dinsdagavond aan tafel bij 'Beau'. De gelegenheidsformatie van zo'n twintig Nederlandse artiesten geeft zaterdag haar derde en laatste gratis livestreamconcert vanuit De Kuip in Rotterdam.

The Streamers, bestaande uit onder anderen Rolf Sanchez, Maan, Typhoon, Thomas Acda en Paul de Munnik, wil stoppen op het hoogtepunt. "The Streamers heeft in de eerste maanden van dit jaar heel veel mensen blij gemaakt. Daar was het ons om te doen. Nu de zon weer gaat schijnen, de terrassen open mogen en wij weer voorzichtig nadenken over optredens met publiek, voelt het goed om het bandboek te sluiten", aldus Guus Meeuwis, die de band samen met Kraantje Pappie heeft opgericht.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

The Streamers stoppen: afscheidsconcert in De Kuip

De groep ontstond omdat live-optredens in coronatijd niet mogelijk waren. Hun eerste gratis digitale liveshow vond plaats vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Daar keken ruim 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen naar. Het tweede concert vond op Koningsdag plaats vanaf het terrein bij Paleis Noordeinde. Die show trok meer dan 2,5 miljoen digitale fans. "Dankzij het massale enthousiasme was deze tour magisch en onvergetelijk", zegt Meeuwis.

Net als de eerste twee shows is het optreden in De Kuip weer gratis te volgen en treden de artiesten belangeloos op. Bezoekers kunnen wel weer een donatie achterlaten in de 'fooienpot'. Kaarten voor de livestream zijn te bestellen via de website van The Streamers.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!