Beeld © Getty Images

Selling Sunset-ster Christine direct na bevalling aan 't werk

26 mei 2021 08:12

Christine Quinn (31) beviel een week geleden van haar eerste kindje. De 'Selling Sunset'-makelaar deelt vandaag de eerste foto van haar zoontje Christian Georges Dumontet.

"Ik kan niet verliefder zijn"

Op Instagram deelt Christine een ontzettend zoet kiekje van haar gezinnetje. 'Ik kan niet verliefder zijn', schrijft ze bij het familieplaatje. 'Woorden kunnen niet beschrijven wat voor gevoel het is om moeder te zijn.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Christine van Selling Sunset is bevallen van eerste kind

Kijkers van Netflix-programma Selling Sunset weten als geen ander dat Christine een harde zakenvrouw is. Een paar dagen na de bevalling van haar zoon, ging ze dan ook alweer aan het werk. Iets dat haar veel kritiek heeft opgeleverd van de zogeheten moedermaffia. "De moedermaffia is aanwezig", vertelt Christine aan E!News. "Ik krijg echt lovende reacties, maar ook hele nare. Sommige mensen vinden het fantastisch dat ik meteen weer ben gaan werken. Anderen vinden dat ik mijn lichaam de tijd moet geven om te herstellen. Ze vragen zich ook af wie er voor de baby zorgt."

Daar heeft Christine een duidelijk antwoord op. "Mijn man is geweldig. Hij is thuis, de baby slaapt, wat is het verschil? Ik houd gewoon van mijn werk. Er zijn alleenstaande moeders die elke dag twee of drie banen hebben. Vrouwen zijn sterk en kunnen dat prima doen. Als ik voor mezelf spreek vind ik het fantastisch dat ik een baan én een baby heb en dat kan combineren."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!