Estavana Polman en Rafael van der Vaart Beeld © ANP

Estavana vindt ruzies met Rafael bijleggen lastig: 'Niet zo'n prater'

26 mei 2021 08:28

Estavana Polman (28) en Rafael van der Vaart (38) zijn inmiddels al weer jarenlang een stel. Uiteraard betekent dat dat er soms ook spanningen zijn. In de nieuwste '&C' vertelt Estavana dat zij soms moeite heeft met de (kleine) ruzies die het stel heeft.

"Na een ruzie wil hij een extra knuffel en een kus"

Estavana kan het wel eens moeilijk vinden om het na een ruzie weer goed te maken met haar liefde Rafael. "Ik ben niet zo'n prater", zegt ze daarover in &C. "Raf ook niet, maar hij is wel heel emotioneel. Na een ruzie wil hij een extra knuffel en een kus. Terwijl ik denk: laat me maar even. Geef me een uur of een dag en morgen ben ik er weer."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Estavana Polman trots op bonuszoon Damián: 'Doet het altijd goed'

Daar staat tegenover dat Rafael volgens de handbalster óók beter is in zeggen dat hij van haar houdt. Soms zegt hij het wel zes keer in één minuut. "Wij zeggen dat thuis niet zo. We weten het gewoon van elkaar. Maar nu ben ik Raf gewend. En nu gooi ik Jesslynn er ook mee dood."

RTL Boulevard sprak deze week met Estavana. Onder andere over de blessure die ze onlangs opliep, waardoor de Olympische Spelen voor haar in gevaar komen. Ook sprak Estavana over haar bonuszoon Damián, die Rafael heeft met zijn eerdere partner Sylvie Meis. Zo vertelt ze ontzettend trots op hem te zijn. Je ziet het in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Estavana Polman: 'Ik hoop dat Sylvie een fantastische dag heeft'

Estavana Polman trots op bonuszoon Damián: 'Doet het altijd goed'

01:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!